Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple jarní konferenční proměnné? Čip TSMC AirPods se údajně podřízl

Podle Ekonomického deníku se v poslední době říká, že zvěsti o jarní konferenci Apple, která byla odložena nebo změněna na online, se říkaly. Poté, co zahraniční investice sníží prognózu prodeje iPhonu, se v průmyslu říká, že Apple sníží počet objednávek na čipy TSMC AirPods, tj. Z původních 1,2. Počet miliard byl snížen na 90 milionů.

Obecně platí, že Apple Corporation pořádá každoročně na konci března produktovou konferenci. Trh očekává, že Apple letos uvede na trh iPhone SE 2, nový iPad Pro a novou generaci AirPodů. S rozšířením nové epidemie korunní pneumonie ve Spojených státech však i evropští zaměstnanci hlásili potvrzené případy. Macworld, zahraniční média, která se specializuje na Apple, citovala zdroje, které tvrdí, že Apple má obavy z šíření epidemie ovlivňující aktivity na jaře. Je proto velmi pravděpodobné, že dojde ke změnám.

Na druhou stranu Apple nepotvrdil žádné zprávy o změně času nebo formy konference na Apple.

Je třeba poznamenat, že podle nejnovějších údajů zveřejněných Čínskou akademií informačních a komunikačních technologií byly dodávky iPhone společnosti Apple v Číně v únoru pouze 494 000 jednotek, což je o 60% prudký pokles z 1,27 milionu jednotek ve stejném období. minulý rok.

Při prudkém poklesu prodeje iPhone a výskytu proměnných na jarní konferenci si lidé v tomto odvětví začali dělat starosti, že vždy prodávající AirPods zásilky mohou mít také proměnné. Zpráva upozorňuje, že Apple se obává, že šíření epidemie ovlivní hospodářské činnosti na celém světě, což nepřímo ovlivní prodej produktů a že jeho dodavatelský řetězec nemůže být plně připraven a smontován. 90 milionů.

Zároveň zasvěcenci tohoto odvětví rovněž poukázali na to, že i nadále těží z poptávky po 5G, zejména v odvětví mobilních telefonů si tento rok může udržet vysoký růst. Pokud lze epidemii zvládnout do konce března, očekává se, že oprava objednávek AirPods je pouze krátkodobým jevem, který má malý dopad na výkon TSMC.