Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Má objednávka blokády proti Huawei nějaký účinek? Slévárna Gallium arsenide pozitivně sleduje poptávku po mobilních telefonech po PA

Americká vláda 15. května oznámila, že reviduje „pravidla přímého zahraničního produktu“ a „seznam subjektů“, aby dále rozšířila rozsah blokády proti Huawei. Nová nařízení budou mít přímý dopad na zásobování čipovou sadou společnosti Huawei a dodavatelský řetězec může být ovlivněn společně.

Podle tchajwanských médií Digiimes jsou však tchajwanské slévárny gallia arsenidu, včetně Wenmao, stále optimistické, pokud jde o střednědobé a dlouhodobé vyhlídky na poptávku po mobilních telefonech.

Uvádí se, že mnoho sléváren tchajwanského gallia arsenidu má objednávky od společnosti Huawei, což může být ovlivněno i novými americkými předpisy.

V tomto ohledu zdroj uvedl, že nejhorším scénářem je to, že podíl Huawei na trhu s mobilními telefony může být rozdělen mezi konkurenty, jako jsou Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO and vivo, ale trh s mobilními telefony PA nakonec získá rovnováhu. Jinými slovy, konkurenti společnosti Huawei také obsadí volná místa v objednávkách PA.

Zpráva zdůraznila, že v současné době Wenmao a jeho dva hlavní protějšky - Hongjieke a New Optoelectronics udržují úzké spolupráce s hlavními společnostmi RF a PA IDM ve Spojených státech, Evropě a Japonsku, aby poskytly epitaxní čipy III-V. 6-palcová slévárenská služba.

Zdroj poukázal na to, že z dlouhodobého hlediska se očekává, že IDM zvýší podporu ekosystémů jiných než Huawei a že zakázky na výrobu PA nebo RF budou pevně v rukou tchajwanské slévárny arzenidu galia.

Zdroj dodal, že viditelnost stálých objednávek zůstává ve 4-6 týdnech a ve druhém čtvrtletí 2020 nebude příliš ovlivněna. Očekává se však, že Huawei / HiSilicon může snížit objednávky PA ve třetím čtvrtletí. Wen Mao však stále dokončí rozšíření kapacity o 5 000 tablet měsíčně před koncem druhého čtvrtletí roku 2020. Zda bude další rozšíření záviset na skutečných potřebách zákazníků a tržních podmínkách.