Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Zahraniční média říkají, že iPhone 9 obnovil výrobu: ohnisko ovlivňuje zásobování součástkami, uvolnění co nejdříve na konci dubna

Podle zpráv ze zahraničních médií společnost Apple 23. března obnovila výrobu levných nových telefonů iPhone (oficiální název může být nazván iPhone9). Dříve pozastavila výrobu kvůli vypuknutí nákazy a situace se nyní mírně uvolnila, takže projekt znovu posouvají.

Ve zprávě je uvedeno, že po sériové výrobě iPhone9 je současný projekt relativně plynulý. Přestože Foxconn a další slévárny v Číně obnovují výrobní kapacitu, epidemie ovlivnila dodavatelský řetězec společnosti Apple, který způsobil nedostatek některých součástí iPhone9. Spolu s partnery se snaží přesunout výrobu dílů a komponentů čelících nedostatku do Číny.

Koupili byste si ji za méně než 3 000 juanů?
Zdroje průmyslového řetězce odhalily, že se očekává, že iPhone 9 bude uveden na trh již koncem dubna. Jeho hardwarový kód je „D79ap“, který se v podstatě podobá vzhledu iPhone 8, ale přesune logo Apple do středu zad.

Pro nadcházející nízkonákladový nový iPhone objevilo mnoho vývojářů existenci iPhone9 ze zdrojového kódu systému iOS14 společnosti Apple. Po shrnutí aktuální expozice bude design iPhoneSE2 / iPhone9 podobný jako iPhone8, se silnějšími horními a dolními rámy a TouchID, vybaveným stejným čipem A13 jako iPhone11 a 11Pro, a upgradován na 3GBRAM současně, což je stále 12 milionů pixelů vzadu. Jediný fotoaparát s 64 GB a 128 GB úložnými verzemi, který poskytuje hluboký prostor šedé, bílé a červené možnosti. Pro kontrolu nákladů byl modul 3DTouch odstraněn.

Někteří zasvěcenci společnosti Apple odhalili, že cena nadcházejícího iPhoneSE2 (který může být nazván iPhone9 v konečném jménu) stále začíná na 399 USD, protože Apple chce, aby bylo dodáno co nejvíce pro posílení iPhone 2020. Celkově zásilky, takže je to zásadní.

Předtím zpráva od známého analytika Guo Mingxuan také zmínila, že cena iPhone 9 začíná na 399 amerických dolarech, což je asi 2800 juanů.

Pro Apple bude iPhone9 pro tento rok velmi důležitým novým zařízením. To přitáhne mnoho starých uživatelů a nahradí je novými. Poměrně dobrá hodnota za peníze je pro tyto uživatele nejdůležitější. To je důležitější než to, zda podporuje 5G. Apple také doufá, že si udrží staré zákazníky a povede celkové dodávky pro iPhone.

Nedostatek materiálu musí omezit nákupy, kdy není známo zrušení
Minulý týden se společnost Apple kvůli omezené výrobní kapacitě iPhone přizpůsobila na oficiálních webových stránkách několika zemí, aby omezila počet telefonů iPhone, které si zákazníci mohou koupit prostřednictvím svých internetových obchodů. Každá osoba si může zakoupit pouze dva mobilní telefony.

Výše uvedené úpravy platí pro nákupy v mnoha zemích a regionech, včetně Spojených států a Číny. Taková zpráva se zobrazí v seznamu iPhone na oficiálních webových stránkách a Apple informuje spotřebitele, že na jednu objednávku lze zakoupit pouze dva telefony. Uvádí se, že když to Apple naposledy udělal, bylo to v roce 2007, kdy byl právě spuštěn iPhone, důvodem, proč společnost omezila nákupy, bylo zabránit lidem v dalším prodeji iPhone.

Omezení nákupu přichází v době, kdy Apple reaguje na dopad nových koronaviry na údaje o prodeji. Mezi hlavní důvody tohoto dopadu patří narušení dodavatelského řetězce a slabá poptávka uživatelů.

Pokud jde o to, kdy se obnoví výrobní kapacita iPhone, Apple řekl, že to závisí na trendu epidemie. Současná situace je taková, že epidemie uvedla produkci v Jižní Koreji, Japonsku, Spojených státech, Německu a dalších zemích do stagnace a značně se zasáhl také globální průmyslový řetězec Apple, který způsobil dodávku některých klíčových komponent používané v iPhone zkrátit. Slévárny nemohou vyrábět více strojů.

LGInnotek, dceřiná společnost LGD, je významným dodavatelem špičkových kamerových modulů Apple. Společnost LG Innotek již dlouhou dobu získala většinu objednávek na špičkové fotoaparáty řady iPhone. Kromě toho Apple také získává čipy z italské továrny ST. Současné ohnisko uvedlo tyto továrny do stavu odstavení.

Dilema globálního dodavatelského řetězce ztěžuje Apple řešení problému s dodávkami v krátkém časovém horizontu, nemluvě o tom, že mnoho zemí po celém světě také zavedlo přísné kontroly logistického transportu v Číně a Jižní Koreji. Z krátkodobého hlediska chtějí zvednout vstupní a výstupní obranné linie pro personál a materiál. Pro potíže.

V předchozím rozhovoru Cook v rozhovoru prohlásil: „Pokud jde o dodavatele, iPhone se vyrábí po celém světě a klíčové komponenty pocházejí ze Spojených států a Číny. Znovu jsme otevřeli naše továrny v Číně. Provozní podmínky. Tyto závody jsou v současné době na kopci, aby se vrátili k normálním podmínkám. ““

Průmysloví analytici upřímně prohlásili, že ačkoli se výrobní kapacita Foxconnu nevrátila na úroveň před epidemií, neomezuje nákup iPhone. Nedostatek klíčových komponent iPhonu způsobil, že Apple zatím tento problém nedokázal vyřešit. Jedná se o relativně bezpečný přístup.