Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Bývalý zaměstnanec Seoul Semiconductor odsouzen k 8 měsícům vězení za únik tajemství technologie LED


Podle Korea Times byl bývalý zaměstnanec Soulu Semiconductor odsouzen na 8 měsíců vězení a na dva roky byl pozastaven. Dříve byl odsouzen za zveřejnění obchodního tajemství o technologii LED společnosti.

Seoul Semiconductor ve čtvrtek uvedl, že zaměstnanec získal obchodní tajemství při provádění výzkumu a prodával je zákazníkům společnosti v rozporu se zákonem o zabránění úniku a ochraně průmyslových technologií.

"Od roku 2010 je tento zaměstnanec výzkumným pracovníkem v oblasti procesů a nových technologických týmů čtyři roky. Poté, co opustil společnost, tuto technologii záměrně prodal zákazníkům společnosti," uvedl jednatel Seoul Semiconductor. Obchodní tajemství je technologie pro zlepšení koordinace barev LED produktů, které vláda označila za národní základní technologii. "

Seoul Semiconductor uvedl, že v současné době je obtížné odhadnout způsobené ekonomické ztráty. Výzkum a vývoj uniklé technologie trvalo až 32 měsíců a investovalo 37,7 miliard wonů.

Seoul Semiconductor je největším výrobcem LED v Jižní Koreji se 14 000 patenty. V posledních dvou letech se účastnila 32 patentových sporů v sedmi zemích včetně Spojených států, Číny, Japonska a Evropy. V listopadu 2019 společnost vyhrála patentovou žalobu proti technologii podsvícení LED TV Enplas od japonského výrobce objektivů.