Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Byla dokončena druhá pobočka dceřiné společnosti Globalwafers Korea, objevil se jihokorejský prezident Moon Jae-in

Společnost MMC Korea Company (MKC), dceřiná společnost společnosti Global Wafers, křemíkové destičky, uspořádala 22. ceremoniál dokončení závodu v Tianan City v Jižní Koreji. Předseda Xu Xiulan řekl, že MKC č. 2 je novým mezníkem v progresivní technologii a růstu provozu společnosti GlobalWafers a může stabilně poskytovat pokročilé specifikace. Oplatky pomáhají společnosti fungovat. Na místě se objevil zejména jihokorejský prezident Moon Jae-in.

Xu Xiulan řekl, že druhý závod může být dokončen v tomto roce včas, a to vše díky silné podpoře korejské vlády a požehnání důvěry zákazníků. V budoucnu se nový závod zaměří na vysoce automatizovanou výrobu 12palcových destiček s měsíční kapacitou přibližně 176 000 destiček.

Kromě Moon Jae-in jsou na místě přítomni vládní úředníci, poslanci parlamentu a vedoucí místní správy obchodu, průmyslu, energetiky, vědy, informačních a komunikačních technologií a další oddělení. Rozumí se, že Moon Jae-in navštívil veletrh MKC a přednesl projev na slavnostním ceremoniálu. S akcí a vzájemným svědectvím o dokončení druhé továrny KoreaWafers Korea MKC Xu Xiulan mu zvláště poděkoval a vyjádřil svou slávu.

Skupina GlobalWafers je celosvětově distribuována. MKC je 100% investiční dceřinou společností GlobalWafers a velmi důležitým výzkumným a vývojovým střediskem v severovýchodní Asii. Během posledních 30 let se společnost MKC nadále zaměřovala na výrobu a prodej vysoce kvalitních 8-palcových, pokročilých 12-palcových destiček a navázala dlouhodobé stabilní vztahy s významnými mezinárodními zákazníky.

Podle GlobalWafers je MKC II nejmodernější inteligentní továrnou, která zákazníkům poskytuje stabilní kvalitu a množství křemíkových čipů prostřednictvím moderní automatizované výroby. Továrna splňuje potřeby současných strategických partnerů a zároveň plní potenciální objednávky vyspělých technologií. Pomůže GlobalWafers přispívat podstatnějšími příspěvky a operativní kinetickou energií.