Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Společnost Haisi oznámila prodej čipu 4G Balong 711, který vidí průmysloví zasvěcenci.

Nedávno společnost Šanghaj Haisi oznámila uvedení na trh první technologie Huawei Hisilicon LTE Cat4 Balong 711 pro průmysl internetu věcí. Od svého uvedení na trh v roce 2014 tento čip dodává velké množství přepravních aplikací, podporuje více režimů LTE-FDD / LTE-TDD / WCDMA / GSM a poskytuje zákazníkům vysokorychlostní a spolehlivé síťové připojení pro zákazníky v odvětví IoT.

Uvádí se, že čip Balong 711 je jedním z prvních vyvinutých čipů 4G Modem a dokončil certifikaci více než 100 běžných operátorů po celém světě. Díky globální certifikaci čipu Balong 711, silné síťové kompatibilitě a stabilnímu výkonu sítě mohou partneři rychle otevřít globální trh. Sady Balong 711 obsahují tři čipy, čip v základním pásmu Hi2152, vysokofrekvenční čip Hi6361 a čip pro správu napájení Hi6559. Tato platforma je široce používána v různých průmyslových odvětvích, s kumulativní globální přepravou asi 100 milionů sad. Výrobky založené na čipové platformě Šanghaj Haisi Balong 711 byly díky svému vynikajícímu výkonu plně uznány a důvěryhodné zákazníkům v globálním průmyslu IoT.

Shanghai HiSilicon aktivně vyvíjí a spolupracuje s předními partnery v oboru. Díky bohatým zkušenostem s designem a vývojem rychle uvedl kompletní řešení, které zkracuje dobu potřebnou k uvedení na trh pro zákazníky. V současné době jsou představena různá řešení Open CPU, zahrnující sledování majetku, sdílené kolo, POS kartu atd. Současně má modul bohaté hardwarové rozhraní, podporuje Gigabit LAN, vícekanálový UART, SDIO, PCM, PCIe a další rozhraní a je flexibilní. Používá se v tradičních a nových oblastech, jako je průmyslové směrování, síťové propojení automobilů, nový maloobchod a sdílené hospodářství.

Čipy řady Shanghai HiSili Balong mají kompletní produktovou řadu, od 4G do 5G, aby vyhovovaly různým aplikačním potřebám zákazníků. Minulý měsíc společně Shanghai Haisi a AVS Industry Alliance, Danghong Technology, Guangdong Super HD Video Innovation Center a Pengcheng Lab společně vydaly první 8K end-to-end řešení založené na standardu AVS3 a uvedly na trh první založené standardy AVS3 podporující Hi3796CV300, čip s vysokým rozlišením s rozlišením 8 kB a 120 sním. / s. Na základě bohaté obchodní čipové platformy Šanghaje HiSili lze 4G Balong 711 použít s videem, TV, AI, WiFi a dalšími čipy k poskytování různých řešení, jako jsou 4G + video / 4G + AI / 4G + TV / 4G + WiFi pro splnění požadavků potřeby scény. Poskytovat zákazníkům diferencované výhody a nižší celkové náklady.

Zpráva o veřejném vydání Balong 711 na platformě Huawei HiS LTE Cat4 vyvolala vzrušující diskuse. Zdá se však, že v průmyslu je to trochu rozruch.

Zasvěcenci z oboru tvrdí, že Huawei HiSili prodává čipy včetně komunikačních čipů na otevřený trh, ale prodej není ideální.

Podle zasvěcených odborníků, když se personál Hisilicon dozvěděl, že zpětný čip Balong 711 basebandu byl médii vyprodán, byl překvapen.

Za Balongem 711 jsou dvě místa: v základním pásmu jsou podporovány pouze Cat4 (hlavní produkt Huawei byl upgradován na Hysei pásmo Cat6) a nepodporuje CDMA.

Pokud jde o účel externího prodeje komunikačních čipů Haisi, odvětví se domnívá, že existují čtyři:

1. Zařízení připojená k internetu mohou tento základní pásmo používat pro komunikaci na velké vzdálenosti.

2. Aby Huawei Terminal a Hess ukázali postoj společnosti Huawei k vnějšímu světu, jsou ochotni vytvořit inteligentní svět propojený se všemi technologickými společnostmi na světě.

3. Jak již bylo zmíněno, marketingové potřeby společnosti Huawei, Haisi si není vědoma prodeje tohoto základního pásma. Hlavně plánování terminálu, stejně jako poslední GPU Turbo, je vývoj Haisi také tvář, nevím, co se stalo.

4. Vyzkoušejte vodu. Zprávy již byly vydány a Huaweiho gesto již bylo vydáno. Záleží na tom, kdo to koupil.