Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Finanční zpráva společnosti Heshuo Q3 je poutavá, nová kapacita nevylučuje zakládání továren ve Vietnamu a Indii

Taiwan Electronics Co., Ltd. a Shuo Shuo uvedly, že ve čtvrtém čtvrtletí se očekává, že notebooky sníží dodávky ve třech hlavních produktech o 10–15%, a stolní počítače a základní desky se také sníží o 15–20%. Lepší jsou pouze jiné produkty. Je zde příležitost zvýšit sezónu.

Heshuo uspořádal finanční zprávu o 7., oznámil zprávu o příjmech za třetí čtvrtletí, příjmy v jedné sezóně ve výši 354,7 miliard tchajwanských dolarů (stejná jednotka), čtvrtletní nárůst o 18,5%, roční nárůst o 10,2%; hrubá marže 3,8%, čtvrtletní nárůst o 0,4 procentního bodu, roční nárůst o 0,5 procentního bodu; provozní zisk 6,23 miliardy juanů, čtvrtletní nárůst o 110,5%, roční nárůst o 75%; přebytek před zdaněním 8,6 miliardy juanů, sezónní nárůst o 102%, roční nárůst o 140%, čistý zisk po zdanění 6,3 miliardy juanů, čtvrtletní nárůst 115%, roční nárůst o 120%, čistý zisk po zdanění 2,41 juanů na akcii, lepší než první čtvrtletí 1,33 juanů a 1,08 juanů ve stejném období loňského roku.

Nashromážděné první tři čtvrtletí letošní finanční zprávy byly příjmy 948,2 miliardy juanů, roční míra růstu 8,5%; hrubé ziskové rozpětí 3,2%, o něco méně než 3,3% ve stejném období loňského roku; provozní zisk 9,6 miliardy juanů, roční míra růstu 30,8%; před zdaněním Přebytek je 14,6 miliard juanů, roční míra růstu je 60%, čistý zisk po zdanění je 9,8 miliardy juanů, roční míra růstu je 30% a čistý zisk po zdanění je 4,25 juanů, což je více než 3 yuan ve stejném období loňského roku.

Li Shuo, generální ředitel společnosti Heshuo, uvedl, že zvýšení příjmů ve třetím čtvrtletí je nejdůležitější úsporou nákladů, která hodně přispěla k hrubému ziskovému rozpětí. Kromě toho v tomto roce řízení zásob hodně pokleslo, kontrola nákladů je lepší než v předchozích letech a hrubá zisková marže se zvýšila. Současně je společnost také opatrná ve spolupráci se zákazníky, takže kontrola výroby je vysoká, zdroje se neplýtvají, zvyšuje se efektivita a lze zefektivnit pracovní sílu. Proto se tento rok sotva vyskytl problém s pracovními silami, který byl sužován v předchozích letech.

Liao Cizheng poukázala na to, že společnost pokračovala v úpravě své výrobní linky. Tento rok se zaměřuje na stabilizaci míry využití kapacity. Doufám, že výkyvy v každé čtvrtině by neměly být příliš velké. Prozatím je to plodné.

Co se týče plánování kapacit, Liao Zhizheng uvedla, že do výroby došlo k rozšíření kapacity mimo pevninu, včetně Tchaj-wanu a Batamu v Indonésii, a v Indii nebo Vietnamu neexistuje žádný investiční plán. Důraz je kladen na uspokojení potřeb zákazníků a výběr nejlepšího místa. Pojďte investovat.

Pokud jde o 5G část, Liao Cizheng řekl, že všichni mluví o 5G, ale příští rok uvidí skutečný vzhled. Očekává se, že viditelnost produktu bude mnohem lepší než tento rok. Tato společnost je také optimistická. Zdůraznil, že pro zpracovatelský průmysl existují příležitosti ke změně a pokud nedojde ke změně, vstoupí do jiného konkurenčního modelu.