Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Věřím, že to je budoucnost? Lam Research plánuje převést centrum výzkumu a vývoje do Jižní Koreje

Podle korejských médií etnews americká společnost polovodičového vybavení Lam Research plánuje převést výzkumné a vývojové centrum do Jižní Koreje, protože Jižní Korea je lídrem na trhu s pamětí a společnost věří, že Jižní Korea bude i nadále vést budoucí třetí generaci polovodičový trh.

Podle zprávy je jedním z hlavních důvodů, proč společnost Lam Research přemístila své výzkumné a vývojové středisko do Jižní Koreje, proto, že chce podporovat Samsung Electronics a SK Hynix jako blízké konkurenty.

Jižní Korea je pro společnost Lam Research důležitým trhem, přičemž 35% jejího prodeje pochází z Jižní Koreje. Samsung Electronics a SK Hynix jsou také neoddělitelné od společnosti Lam Research. Pouze v případě, že spolupracují s polovodičovými zařízeními a materiály, jako je společnost Lam Research, mohou pomocí nové technologie udržovat odstup od ostatních vrstevníků a vést budoucí trh.

Procesy výzkumu a vývoje výrobců polovodičů musí navíc navštěvovat společnosti polovodičových zařízení. Samsung a Hynix a Lam Research jsou stejné. Intel a TSMC často navštěvují centrálu Lam Research ve Fremontu, kde se dozví o nejnovějších. Polovodičové vybavení.

Tento způsob spolupráce má však omezení. Vzhledem k časovému rozdílu a vzdálenosti mezi Spojenými státy a Jižní Koreou je téměř nemožné vést časté diskuse. Lam Research, Samsung Electronics a SK Hynix potřebují hodně času a peněz. Kromě toho, protože společnost Lam Research uzavřela transakce s mnoha polovodičovými společnostmi, Samsung a SK Hynix se budou také obávat, že lidé navštěvující výzkumné a vývojové středisko Lam Research budou únikem klíčových informací a technologií.

Vedoucí pracovník nadnárodní společnosti v oblasti polovodičových zařízení uvedl: „Přestože společnost Lam Research poskytuje zákazníkům vyhrazený prostor a umožňuje přístup k jejich technologii pouze oprávněným pracovníkům, mnoho lidí stále věří, že mohou uniknout důležité informace a technologie.“

Samsung Electronics sdílí společný zájem s SK Hynix a Lam Research. Poslední rozhodnutí společnosti Lam Research však vyvolalo takový velký problém, protože společnost téměř uznala, že Jižní Korea se stane centrem pro úložný polovodičový průmysl.

Přenos středisek výzkumu a vývoje velkými společnostmi v oblasti polovodičových zařízení, jako je Lam Research, však musí představovat značná rizika, jako je například urážka nebo dokonce ztráta jiných zákazníků (jako jsou Intel a TSMC). Navzdory těmto rizikům společnost Lam Research věří, že Jižní Korea povede na trhu s polovodiči s pamětí alespoň deset let a přesune své výzkumné a vývojové středisko do Jižní Koreje, což v budoucnu přinese větší hodnotu.

Lam Research není první společností, která má takový „impuls“. Rozumí se, že největší aplikační materiály společnosti na výrobu polovodičových zařízení na světě se také rozhodly zřídit výzkumné a vývojové středisko v Jižní Koreji. Rozhodnutí bylo nyní interně schváleno a je zkoumáno, jak a kdy založit své výzkumné a vývojové středisko.

Převod a konstrukce výzkumného a vývojového centra Lam Research and Applied Materials přinese ekonomické výhody a vitalitu pro celý korejský průmysl polovodičů. Obě společnosti budou v budoucnu v Koreji provádět výzkum a vývoj klíčových technologií, což přinese korejskému odvětví polovodičů skutečný kruh. Uvádí se, že společnost Lam Research plánuje prostřednictvím korejského centra pro výzkum a vývoj vyrábět klíčové komponenty pro korejská polovodičová zařízení.

Etnews se domnívá, že se zřízením výzkumných a vývojových středisek v Jižní Koreji, jako je Lam Research and Applied Materials, mohou do Jižní Koreje spadnout i další zahraniční společnosti související s polovodiči.

Generální ředitel korejské společnosti v oblasti polovodičových zařízení řekl: „Když společnost Lam Research přestěhuje své středisko výzkumu a vývoje, je velmi pravděpodobné, že si přímo najme zkušené pracovníky, kteří pracovali v Samsung Electronics a dalších společnostech, a také poslední absolventy fyziky a matematiky. Po dvou letech práce ve společnosti Lam Research, bude-li pracovat v jiných nových oblastech podnikání, bude korejský průmysl polovodičů plný života. ““

V současné době společnost Lam Research diskutovala s ministerstvem obchodu, průmyslu a energetiky o přenosu výzkumných a vývojových center. Očekává se, že koncem tohoto měsíce bude podepsáno memorandum o porozumění s provincií Gyeonggi a oficiálně bude převedeno středisko výzkumu a vývoje.

Polovodičové společnosti se měly vyvinout společně ve formě klastru. Rozhodnutí Lam Research and Applied Materials představuje důležitý úsudek před polovodiči. Jak ovlivní korejský průmysl polovodičů? Je budoucnost polovodičového průmyslu opravdu korejská? Jiwei.com bude i nadále sledovat zprávy.