Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Říká se, že Apple navštíví GIS v tajnosti, nový iPhone může podporovat ultrazvukové rozpoznávání otisků prstů pod obrazovkou

Podle zprávy „Economic Daily“ na tchajwanských médiích má společnost 4. v úmyslu představit funkci nového rozpoznávání otisků prstů na obrazovce poprvé v příštím roce na novém iPhonu. Říká se, že příští týden vyšle zástupce na setkání s výrobcem dotykových panelů GIS na Tchaj-wanu. V té době budeme diskutovat o spolupráci při rozpoznávání otisků prstů pod ultrazvukovou obrazovkou a dokončíme podrobnosti z hlediska výrobní kapacity, výnosu a ceny.

GIS se však k fámě nevyjádřil.

Uvádí se, že GIS dříve pro iPhone poskytoval dotykové služby, ale jak Apple přešel na dotykový design v buňce (In-cell) iPhone a zrušil funkci 3D snímání a dokonce i rozpoznávání obličeje nahradil rozpoznáváním otisků prstů, GIS zranil . Ztráty objednávek pro iPhone, tentokrát se očekává návrat do řetězce iPhone prostřednictvím rozpoznávání otisků prstů pod ultrazvukovou obrazovkou, což zvyšuje explozi výkonu.

Kromě toho odvětví nedávno oznámilo, že GIS vstoupil do pole Mini LED a v budoucnu bude zodpovědný za montáž modulu LED Mini Apple Applead. Insider poukázal na to, že GIS byl původně hlavním dodavatelem dotykových panelů iPad a nyní znovu vstupuje do modulů Mini LED, což pomůže budoucím výnosům a zisku.

Podle oborových zdrojů Apple začal s iPhone X a nahrazoval rozpoznávání otisků prstů rozpoznáváním obličeje. Protože však továrny na výrobu indikátorů jiných výrobců, jako jsou Samsung a Huawei, zavedly rozpoznávání otisků prstů pod obrazovkou, „telefony s celou obrazovkou“ se staly velkým prodejním bodem a Apple začal přemýšlet o opětovném použití technologie rozpoznávání otisků prstů pod obrazovkou .

Nejnovější zprávy také uváděly, že společnost Apple považuje GIS za svého hlavního partnera v přidružené společnosti Hon Hai Group, má dobrý finanční stav a je referenčním designérem pro ultrazvukové rozpoznávání otisků prstů společnosti Qualcomm, jakož i pro spolupráci s vlajkovou lodí společnosti Samsung. Kvalifikováno pro hromadnou výrobu, proto byl vybrán GIS.

Kromě novinek z průmyslového řetězce nedávno společnost Apple patentovému úřadu USA předložila patenty související s rozpoznáváním otisků prstů, což naznačuje, že Apple aktivně zavádí související technologie.

Dříve dodavatelský řetězec uvedl, že po smíření s Qualcomm se Apple velmi zajímal o jeho otisky prstů a dokonce provedl interní testy. Ve srovnání s otisky prstů optických obrazovek je řešení Qualcomm bezpečnější a jedná se o ultrazvukovou obrazovku. Otisky prstů mají silnou propustnost a vysokou odolnost proti skvrnám. Dokonce i stav mokrých a špinavých prstů lze stále dokonale identifikovat a podporuje také detekci živě, což výrazně zvyšuje bezpečnost.

Přestože není jasné, zda příští rok nový iPhone přijme řešení pro rozpoznávání otisků prstů na částech nebo na celé obrazovce, protože ultrazvuková technologie je použitelná pouze na OLED zobrazovacích panelech, znamená to, že nový senzor může být omezen na špičkové modely iPhone.