Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Dodržování klíčových průlomů TSMC! Lee, Jae Yong znovu potvrdil vizi číslo jedna pro logické čipy

Včera (20) navštívil viceprezident společnosti Samsung Electronics Lee Jae Yong první výrobní linku Vafer společnosti V1 na základě technologie ultrafialové litografie (EUV). Během tohoto období Lee, Jae Yong znovu objasnil, že společnost Samsung Electronics se do roku 2030 stane světovou jedničkou v oblasti logických čipů.

Podle BusinessKorea společnost Samsung Electronics zdůraznila, že Lee Jae Yong (Lee, Jae Yong) se včera setkal s prezidentem obchodní jednotky DS poté, co včera navštívil výrobní linku EUV v závodě. Divize Device Solutions Division (DS) společnosti Samsung zahrnuje dvě důležité produktové řady, polovodiče a displeje. Zdálo se, že setkání také ukázalo Leeovi, odhodlání Jae Yong.

Rozumí se, že výrobní linka V1 byla zahájena v únoru 2018 investicí asi 6 miliard amerických dolarů. Pokud bude celá řada dokončena v budoucnu, očekává se, že celková investice dosáhne 20 bilionů wonů.

„V1 zahrnuje Ultra Violet a Victory,“ řekl jednatel společnosti Samsung Electronics. "Plánujeme další investice do řady V1 na základě budoucích tržních podmínek."

Společnost Samsung Electronics zároveň usoudila, že zvládnutí procesu EUV je zásadní pro udržení kroku s TSMC. Protože polovodičový obvod je vyražen na oplatce pomocí krátkovlnného ultrafialového světelného zdroje, ve srovnání s metodou ArF může pokročilý proces produkovat jemnější obvody. Je vhodný pro velmi jemné procesy do 10 nanometrů a používá se k přípravě vysoce výkonných polovodičů s nízkým výkonem. Základní.

Na výrobní lince V1 společnosti Samsung Electronics se budou kromě čipů o 7 nanometrech vyrábět také polovodiče 5 nm a 3 nm. Uvádí se, že 7 nanometrové výrobky, které budou sériově vyráběny od začátku února, budou dodány zákazníkům po celém světě v březnu.

Lee Jae Yong v ten den také řekl zaměstnancům: „V loňském roce jsme zaseli semena cíle stát se vedoucím systémového polovodiče a dnes jsme první, kdo tohoto cíle dosáhne.“