Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

MediaTek uvádí na trh první komerční řešení NB-IoT na světě podporující špičkový bezpečnostní protokol NIDD LwM2M

15. května 2020 - MediaTek oznámil, že jeho čip MT2625 NB-IoT prošel ověřením protokolu LwM2M založeným na technologii NIDD v buněčné síti SoftBank Corporation v Japonsku. Tento úspěch představuje poprvé, kdy je LwM2M připraven na globální nasazení NIDD. Jedná se o bezpečnou a mimořádně účinnou komunikační technologii IoT, kterou používají operátoři po celém světě. Protokol LwM2M založený na NIDD má mnoho výhod, včetně vyšší bezpečnosti, nákladově efektivnější škálovatelnosti a nižší spotřeby energie.



Tato spolupráce vytvořila pevný základ pro japonský průmysl internetu věcí, aby mohl přijmout nové aplikace a služby internetu věcí, a tím urychlit růst tohoto odvětví na japonském trhu.

S pomocí inteligentních měřičů, detektorů kouře, logistických sledovačů, domácích spotřebičů a aplikací inteligentních měst řídí internet věcí (mMTC) více než 50% případů použití 5G. NB-IoT (Úzkopásmový internet věcí) hraje v tomto ekosystému důležitou roli připojením různých vysoce účinných zařízení internetu věcí. MediaTek spojuje miliardy zařízení se svou přední funkcí NB-IoT a čipem MT2625 podporovanými globálními operátory, čímž podporuje revoluci 5G IoT.

Standard LwM2M je široce používán hlavními operátory v Asii, Evropě a Spojených státech. Mezi nimi může NIDD (non-IP přenos dat) poskytovat vysokou účinnost přenosu dat a energeticky efektivní komunikační protokoly a získat další úrovně zabezpečení prostřednictvím předdefinovaného směrování.

Jako přední čip NB-IoT podporuje MT2625 širokopásmový provoz až ve čtyřech frekvenčních pásmech, což umožňuje jediný návrh vyhovět požadavkům globálního trhu, čímž se snižují náklady a doba vývoje. Ultra efektivní MCU poskytuje širokou škálu periferních V / V pro různá zařízení ve velmi malé velikosti balení a je nyní k dispozici výrobcům zařízení NB-IoT a vývojářům komerčních aplikací.