Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nová kolekce! Společnost Huawei vydala první bezdrátový čip Bluetooth a nízkou účinnost Bluetooth Kirin A1 na světě

Dne 6. září společnost Huawei na konferenci IFA 2019 v Berlíně v Berlíně oficiálně vydala první bezdrátový čip Bluetooth a nízkou účinnost Bluetooth, čip Kirin A1, s vynikající schopností zablokovat a vysoce výkonným dvoukanálovým připojením Bluetooth. Meziroční zpoždění se sníží o 30%, přenosová rychlost se zvýší o 2,8krát a reprodukuje se bezeztrátová kvalita zvuku ve vysokém rozlišení!

Výkonný ředitel společnosti Huawei v oblasti spotřebitelského podnikání Yu Chengdong také předvedl první bezdrátový headset FreeBuds 3 vybavený čipem Kirin A1, který je malý a výkonný. S otevřeným designem do uší je to první skutečná bezdrátová sluchátka s otevřeným designem, která podporuje aktivní redukci šumu a účinně eliminuje okolní hluk.

Ve srovnání s AirPods 2 se Huawei FreeBuds 3 nabíjí rychleji, vydrží déle a má nižší latenci. Rozumí se, že Freebuds 3 může umožňovat obousměrné Bluetooth připojení, což má výhodu v tom, že snižuje latenci o 30% a spotřebu energie o 50%. Tyto výhody se však mohou projevit pouze při připojení telefonů Huawei.

Kromě toho každá náhlavní souprava ve Freebuds 3 poskytuje až 15 dB redukci okolního hluku s latencí pouhých 190 ms. Pracuje také s kostním senzorem pro detekci hlasových vibrací nositele, a tím zvyšuje jasnost hovoru.

Pokud jde o výdrž, může Freebuds 3 trvat 4 hodiny a je dodáván s 20hodinovou výdrží baterie.

Rozumí se, že tento headset má dvě barvy v černé a bílé a některé regiony se budou prodávat příští měsíc.