Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung Display nebo povede televizní firmu, investuje do vývoje kvantové tečky OLED

Podle společnosti Businesskorea investuje společnost Samsung Display 8,36 miliardy USD do vývoje technologie OLED s kvantovou tečkou (QD-OLED). Oddělení vizuálního displeje společnosti Samsung Electronics (VD), které je zodpovědné za televizní firmu, proto může ztratit své vedení.

Podle zprávy společnost Samsung Display oznámí 10. října investiční plán ve výši 8,36 miliardy USD a plánuje v závodě Tangjeong postavit výrobní linku QD-OLED.

Společnost Samsung Display pozastavila výrobu některých výrobních linek LCD panelů - 8. generace, a tuto část výrobní linky plánuje prodat. Věřím, že zasvěcenci tohoto odvětví v budoucnu zastaví všechny výrobní linky LCD a postupně sníží výrobu LCD obrazovek pro televizory. Výsledkem je, že displej společnosti Samsung může mít v televizním zobrazování větší slovo než oddělení vizuálního zobrazování společnosti Samsung.

Vedoucí monitoru Samsung uvedl, že oddělení vizuálního zobrazování společnosti Samsung je zodpovědné za výrobu QLED televizorů, zatímco displej Samsung bude odpovědný za výrobu QD-OLED televizorů. V budoucnu bude oddělení vizuálního zobrazování vyrábět pouze televizory MicroLED, takže se sníží výkon oddělení.

Oddělení vizuálního displeje uvedlo, že bez ohledu na investice společnosti Samsung do OLED se jejich oddělení zaměří na podnikání MicroLED. Avšak vzhledem k jednotkové ceně 334 390 4 41 999 USD je současný prodej MicroLED TV nízký. Propagace produktů MicroLED běžným spotřebitelům trvá dlouho.