Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sequoia Capital Investment! Výrobce polovodičů IKAS dokončil desítky milionů juanů v rámci Pre-A kola financování

Podle zpráv, výrobce polovodičů IKAS (Ex Industries) nedávno dokončil kolo před desítkami milionů juanů před A, investované společností Sequoia China Seed Fund, Qingtong Capital jako výhradním finančním poradcem pro toto kolo.

Li Jie, generální ředitel Ax Industries, uvedl, že toto kolo financování bude použito ke zvýšení technologických inovací, výzkumu a vývoje produktů, konstrukce prodejních systémů atd., K rozšíření předních výhod tohoto odvětví a k dalšímu prohloubení spolupráce společnosti s polovodičová zákaznická základna pro urychlení čínského polovodičového zpravodajského výrobního procesu.

Pokud jde o financování, Jin Wenji, generální ředitel Sequoia Capital China Fund, řekl: „Průmysl je nejdůležitější ekonomickou hnací silou země a Čína poskytuje výrobní podporu světu. Polovodiče jsou typickou vysokou přidanou hodnotou a vysokou hodnotou Technologické prahy. Jsme optimističtí, pokud jde o sílu a technologický pokrok Ax Industries. Její hlavní produkty zaplňovaly mezeru v čínském řetězci polovodičového průmyslu. Toto kolo financování pomůže společnosti Ax urychlit přistávání zákazníků a dosáhnout komplexního a inteligentního modernizace polovodičového průmyslu. “

Podle veřejných informací byl IKAS (Ex Industry) založen v roce 2017 a nachází se v ekologickém parku vědy a technologie v Shenzhen Bay, okres Nanshan, Shenzhen. Posláním IKAS je podporovat rozvoj čínského zpracovatelského průmyslu a pomáhat čínské průmyslové revoluci 4.0. Vede jej přední světový odborník na inteligentní technologii výroby, učenec Yangtze River Zhou Mengchu a světový špičkový odborník na 79 umělých inteligencí, profesor Royal Institute of Canada Witold Pedrycz. Zahrnuje tým inteligentních výrobních vědců, včetně 4 akademiků IEEE, amerického výzkumného a vývojového týmu pro softwarový software a týmu odborníků z odvětví v Singapuru / USA. Více než 50% týmu společnosti má magisterský titul nebo vyšší a je držitelem řady mezinárodních patentových patentů v oblasti umělé inteligence a dalších oborů.