Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Provozní zisk Sony Q3 převyšuje očekávání trhu, provozní zisk senzoru dosahuje 75,2 miliardy jenů

Společnost Sony oznámila provozní zisk za třetí čtvrtletí ve výši 300,13 miliard jenů (přibližně 19,29 miliard juanů) a tržní odhady činily 271,65 miliard jenů.

Z toho: Příjmy z prodeje a provozu činily 2 463,2 miliardy jenů, což představuje meziroční nárůst o 3%; provozní zisk činil 300,13 miliardy jenů, což je meziroční pokles o 20%; upravený provozní zisk činil 276,5 miliardy jenů, což je více než 260,1 miliardy jenů ve stejném období loňského roku; Čistý zisk akcionářů skupiny Sony činil 229,5 miliard jenů, což je meziroční pokles o 46%.

Provozní zisk hlavních divizí společnosti Sony je: řešení pro zobrazování a snímání, 75,2 miliardy jenů, což je více než 46,5 miliard jenů ve stejném období loňského roku; herní a síťové služby, 53,5 miliardy jenů, což je méně než 73,1 miliardy jenů ve stejném období loňského roku. ; Sony Music, 36,3 miliard jenů, méně než 147,1 miliard jenů ve stejném období loňského roku; Sony Pictures, 5,4 miliardy jenů, méně než 11,6 miliard jenů ve stejném období loňského roku; elektronika a řešení, 80,3 miliardy jenů, vysoká Ve stejném období loňského roku 66,2 miliardy jenů; finanční služby, 32,6 miliard jenů, což je méně než 37,9 miliard jenů ve stejném období loňského roku; další, 20,7 miliardy jenů, což je více než 6,1 miliardy jenů ve stejném období loňského roku.

Tentokrát také společnost Sony zvýšila svou prognózu čistého zisku za celý rok, který by měl dosáhnout 590 miliard jenů, dříve předpokládaných 540 miliard jenů.

Je zřejmé, že Sony je předním světovým dodavatelem obrazových senzorů. Ve druhém čtvrtletí fiskálního roku 2019 představovaly obchodní příjmy společnosti Sony pro snímače smartphonů ve fiskálním čtvrtletí 13% celkových výnosů.

Dřívější zprávy uvádějí, že společnost Sony vyvíjí senzor pro vidění na bázi křemíku lidar (LiDAR) pro aplikace s vlastním pohonem, aby se ujala vedení na příštím obrovském trhu s elektronikou v automobilovém průmyslu. Kromě toho se uvádí, že do března 2021 společnost Sony investuje do podnikání v oblasti obrazových senzorů více než 6,5 miliardy dolarů.