Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Tchajwanská média: Nabídka vůdce společnosti MLCC Yageo vzrostla o 30%, očekává se, že se průmyslový zisk výrazně zvýší

Podle zprávy „Daily Daily“ na tchajwanských médiích pokračovaly 10. února v Tchaj-wanu dvě přední produkční základny, Suzhou a Dongguan, přední národy pasivních složek.

V den obnovení práce průmyslový řetězec uvedl, že společnost Yageo plánuje zvýšit ceny rezistorů a kondenzátorů pro prodejce kanálů a zákazníky EMS. První vlna průměrného zvýšení činila asi 30% a nové ceny začnou platit již od 1. března. Důvodem úpravy ceny je, že úroveň zásob je příliš nízká a míra plodiny není plná.

Po obnovení výroby v závodech Suzhou a Dongguan Yageo tvrdě pracuje na zvýšení využití kapacity k uspokojení poptávky. Yageo uvedl, že závodům Suzhou a Dongguan bylo povoleno pokračovat v práci postupně 10. února, ale protože místní vláda v současné době zavádí uzavřené řízení a přísnou kontrolu toku, je náborový proces velmi náročný a bude se snažit co nejlépe vyhovět potřebám zákazníků. Pokud jde o cenu, je určována tržní nabídkou a poptávkou.

Průmysl poukázal na to, že od konce loňského roku klesly zásoby společnosti Yageo na zhruba 50 dnů. Oproti první polovině loňského roku se úroveň zásob snížila o více než polovinu. Míra využití kapacity se nyní nedá snadno vytáhnout a poptávka je větší než nabídka. Inventarizační dny mohou dosahovat výstražné hladiny vody po dobu 45 dnů a za přísných podmínek mohou ceny pasivních komponentů ve druhém čtvrtletí i nadále růst.

Dříve podle informací společnosti Jiwei.com průzkumy zasvěcené průmyslovému odvětví zkoumaly příslušný dodavatelský řetězec a zjistily, že současná úroveň zásob dodavatelů kanálů, továren na výrobu elektronických sléváren (EMS) a výrobců je nízká. Očekává se, že doplňování zásob bude pokračovat i do druhého roku letošního čtvrtletí. Kromě toho mají 5G smartphony silnou tažnou sílu a očekává se, že cena univerzálních MLCC letos vzroste o 30-50%.