Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Epidemická situace zhoršila podnikatelské prostředí a JDI byla podporována dalšími fondy ve výši 10 miliard jenů.

Podle Kyodo News, 13. JDI oznámila, že dosáhla základní dohody s nezávislou investiční poradenskou společností Ichigo Asset Management a získá další finanční prostředky až do výše 10 miliard jenů.

Již 31. ledna společnost JDI uvedla, že dosáhla dohody se společností Ichigo Asset Management o získání až 100,8 miliard jenů ve financování.

Uzavřením nové dohody dosáhlo financování společnosti JDI od společnosti Ichigo Asset Management 110,8 miliard jenů.

Kyodo News uvedl, že 50,4 miliardy jenů v nových akciích, které byly původně plánovány alokovány na Ichigo Asset Management na mimořádné valné hromadě akcionářů 25. března, bude zvýšeno na 60,4 miliardy jenů a bude hlasováno prostřednictvím řádné valné hromady koncem června.

Z 60,4 miliard jenů dostane Ichigo Asset Management 5 miliard jenů přednostních akcií a 55,4 miliard jenů nových práv na rezervace akcií.

Prezident Ichigo Asset Management Scott Callon na tiskové konferenci uvedl: „Budeme pokračovat v dokončení restrukturalizace společnosti JDI,“ zdůraznil, že se nevzdá.

Kromě toho v reakci na novou korunní pneumonii prezident JDI Ju Ganggang uvedl, že ačkoli se provozní prostředí zhoršilo, „bude zajištěn obrat kapitálu“.