Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nejnovější vlajková loď platformy Qualcomm Snapdragon 888 5G podporuje novou řadu Samsung Galaxy S21

Dne 14. ledna 2021 společnost Qualcomm Technologies oznámila, že nejnovější mobilní platforma Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G podporuje nejpokročilejší nový smartphone Samsung řady Samsung Galaxy S21, včetně některých regionálních verzí S21, S21 + a S21 Ultra. Snapdragon 888 integruje přední inovace v oblasti mobilních technologií, jako jsou 5G, AI, hry a zobrazování, a jeho cílem je vybudovat vlajkové mobilní terminály do profesionálních fotoaparátů, inteligentních osobních asistentů a špičkových herních terminálů.

Alex Katouzian, hlavní viceprezident a generální ředitel divize mobilních, výpočetních a infrastrukturních technologií společnosti Qualcomm Technologies, uvedl: „Jsme velmi rádi, že pokračujeme v dlouhodobé strategické spolupráci se společností Samsung Electronics, abychom přinesli řadu nejnovějších průlomových mobilních zařízení. spotřebitelům. Některé regionální verze nové řady Samsung Galaxy S21 podporované vlajkovou lodí mobilní platformy Snapdragon 888 budou dále stimulovat nekonečné možnosti mobilního zážitku. “

KJ Kim, výkonný viceprezident a vedoucí oddělení výzkumu a vývoje mobilních telefonů divize mobilní komunikace společnosti Samsung Electronics, uvedl: „Společnost Samsung se zavázala přinášet zákazníkům nejinovativnější mobilní zážitek. Nový Galaxy S21 je vybaven vlajkovou lodí mobilní platformy Snapdragon 888 5G. Některé regionální verze budou tuto vizi nadále provádět. Nová řada Samsung Galaxy S21 podporuje nejpokročilejší připojení 5G, AI na straně terminálu a špičkové zobrazovací funkce. “

Řada Samsung Galaxy S21 plně využívá hlavních architektonických vylepšení Snapdragon 888. Snapdragon 888 využívá nejnovější 5nm procesní technologii a integruje procesor Qualcomm Kryo ™ 680 založený na Arm Cortex-X1. Celkový výkon procesoru je ve srovnání s platformou předchozí generace zvýšen až o 25% a podporuje frekvenci až 2,84 GHz. GPU Qualcomm Adreno ™ 660 dosáhlo dosud nejvýznamnějšího zlepšení výkonu s rychlostí vykreslování grafiky až o 35% vyšší než u platformy předchozí generace. Celkově nově navržená šestá generace Qualcomm AI enginu zahrnuje nový procesor Qualcomm Hexagon ™ 780, který kombinuje AI s profesionálním zobrazováním, hrami nejvyšší úrovně, extrémně rychlým připojením a více funkcemi, které posilují mobilní zážitky nejvyšší úrovně. Snapdragon 888 může poskytnout špičkový výkon umělé inteligence, výkon na watt je třikrát vyšší než u platformy předchozí generace a podporuje výkonný výpočetní výkon 26 bilionů operací za sekundu (26 TOP).

Modem a vysokofrekvenční systém Snapdragon X60 5G integrovaný Snapdragon 888 je řešením třetí generace modem-anténa společnosti Qualcomm. Podporuje agregaci nosičů Sub-6 GHz a milimetrové vlny a může poskytnout nejrychlejší komerční 5G síťovou rychlost na světě až 7,5 Gbps. Podporou téměř všech hlavních sítí na světě podporuje modem a vysokofrekvenční systém Snapdragon X60 5G vynikající pokrytí sítě, včetně využití technologie dynamického sdílení spektra (DSS) k dosažení celostátního pokrytí sítí 5G.

Řada Samsung Galaxy S21 plně využívá zbrusu nový Qualcomm Spectra ™ 580 na Snapdragon 888. Tři podporovaní ISP mohou zpracovat 2,7 miliardy pixelů za sekundu a dosáhnout souběžného fotografování třemi fotoaparáty. Snapdragon 888 také podporuje pořizování snímků ve vysokém rozlišení v ultrarychlém pohybu rychlostí 120 sn./s, natáčení videa v rozlišení 4K HDR a fotografování ve formátu HEIF.

Řada Samsung Galaxy S21 také využívá snímač Qualcomm 3D Sonic druhé generace, snímač otisků prstů pod obrazovkou s největší rozpoznávací oblastí v současném smartphonu.Velikost senzoru je 8x8mm, který je navržen tak, aby podporoval terminál pro sběr obrázků otisků prstů s větší oblastí než řešení předchozí generace, čímž zvyšuje uživatelský komfort.Ve srovnání s předchozí generací se rychlost ultrazvukového senzoru Samsung Galaxy S21 zvýšila o 30% a oblast rozpoznávání je 1,7krát větší než u předchozí generace.Na rozdíl od jiných řešení ověřování identity používá snímač 3D Sonic společnosti Qualcomm akustickou technologii k získání jedinečných charakteristik otisků prstů každého uživatele.