Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Zima opravdu přichází? Společnost Samsung oznamuje oznámení o předčasném odchodu do důchodu s cílem snížit počet zaměstnanců

Podle BusinessKorea společnost Samsung ukázala plán předčasného odchodu do důchodu, aby snížila počet zaměstnanců a poskytla tříletý plat těm, kteří se ucházejí o tento program.

Rozumí se, že obchodní jednotka Samsung začala přijímat opatření k provedení plánu minulý týden a mohou se přihlásit pracovníci, kteří ve společnosti pracovali déle než pět let. Společnost také převedla zaměstnance některých linek LCD displeje na výrobní linku OLED.

Společnost zasvěcená uvedla, že plán kompenzace zahrnuje dva a půl roku nebo tři roky platu a dalších 10 milionů vyhrálo (8 390 $) za dítě pro děti s dětmi. Společnost bude zajišťovat školné pro své děti, dokud nezískají vysokou školu a neuvažují o dalších náhradách. Důchodová dávka bude poskytována ve formě důchodu prostřednictvím účtu Individuální důchod (IRP).

Zástupce společnosti uvedl, že podrobnosti plánu odškodnění se liší v závislosti na počtu zaměstnanců a počtu odpracovaných let.

Pozorovatelé průmyslu uvedli, že společnost Samsung ukázala, že snižuje pracovní sílu. Podle obchodní zprávy se počet zaměstnanců společnosti mírně snížil z 24 758 na konci roku 2015 na 23 732 v loňském roce. Naproti tomu mzdy vyplácené zaměstnancům vzrostly ze 2,14 bilionů wonů (1,8 miliardy USD) za stejné období na 2,51 bilionů wonů (2,1 miliardy amerických dolarů). V roce 2017 byl provozní zisk 3,38 bilionu wonů (2,84 miliardy USD), což zvýšilo rychlý nárůst mezd a vyplatilo kompenzaci žadatelům, kteří včas realizovali plány předčasného odchodu do důchodu.