Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Omnivision s velmi velkým dnem + vysokými pixely uvádí na trh vlajkový senzor OV48C

Společnost Omnivision vydala OV48C na CES, což je obrazový senzor s rozlišením 48 megapixelů s velikostí pixelů 1,2 mikronů. To je oficiálně prohlašoval, že poskytuje high-rozlišení a vynikající nízký-světelný fotografický výkon pro vlajkové smartphony.

Velikost senzoru OV48C je 1 / 1,3 palce, velikost pixelu je 1,2 μm a efektivní pixely jsou 48 milionů. Zároveň tvrdí, že je prvním produktem s HDR na úrovni jádra, nižším poměrem signál-šum a menším počtem sportovních duchů. Senzor OV48C je dodáván se 4-jednotkovým barevným filtrovým polem, podporuje 48-megapixelový výstup Bayer, podporuje integraci čtyř pixelů (ekvivalent k 12 milionům pixelů, 2,4 μm), podporuje natáčení videa 4K / 8K a zpomalení 360fps.

Arun Jayaseelan, marketingový manažer, Omnivision, uvedl: „Kombinace vysokého rozlišení, velké velikosti pixelů a vysokého dynamického rozsahu je rozhodující pro funkce, jako je noční režim vlajkových lodí mobilních telefonů. OV48C je jediný v oboru, který nabízí s vysokým rozlišením 48MP, 1,2 Hlavní mobilní obrazový senzor s mikropixely, vysokorychlostním HDR a čipem na úrovni čipu poskytuje vynikající poměr signál-šum, vynikající výkon při nízkém osvětlení a vysoce kvalitní video 4K. “

Při pohledu na parametry je OV48C bezpochyby nejsilnějším 48 megapixelovým CMOS v současnosti. Skutečný výkon se vyplatí těšit na více než 64 megapixelové produkty. Uvádí se, že jej výrobci nainstalovali a otestovali. Budeme čekat a uvidíme.