Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Získá epidemický průmysl v rámci epidemie příležitosti nebo upadne do chladné zimy?

V roce 2019 je celé odvětví panelů v situaci „podstatného poklesu dodávek a„ nekonečných kotací “, ale neočekávané je, že katastrofa v tomto roce ve skutečnosti tuto situaci náhle změnila. S novou korunou Wuhan Vypuknutí pneumonie zasáhlo postupně Čínu a dokonce i zahraniční průmysl a průmysl panelů nelze udržet stranou.

Co se s těmito výrobci panelů děje?

BOE: Normální produkce na výrobních linkách po celé zemi a nyní to nemá velký dopad

Je zřejmé, že výrobní linka společnosti BOE Wuhan 10,5 je novou výrobní linkou společnosti. Přestože byl celkový pokrok zpožděn, nemá to velký dopad na celkovou provozní situaci. Současně je normální výroba a provoz ostatních místních továren společnosti.

Zaměstnanci BOE zdůraznili: „Linka Wu-chan je nová výrobní linka. V současné době není mnoho výstupů a stále je v procesu zvyšování výrobní kapacity. být o něco pomalejší.


Kromě toho příslušná osoba odpovědná za společnost Chongqing BOE rovněž uvedla, že během jarního festivalu BOE také pracuje přesčas a pokračuje ve výrobních a provozních činnostech.

Současně BOE nedávno uvedla, že společnost jako významný průmyslový projekt v různých městech udržuje úplnou a úzkou komunikaci s místními samosprávami. Místní samospráva poskytla společnosti velkou podporu v různých aspektech, jako je doprava, a současná epidemická situace každého provozu výrobní linky je omezená.

V otázce inventarizace surovin BOE uvedla, že společnost a dodavatelé na předcházejícím trhu mají určité rezervy, aby uspokojili potřeby současné výroby. Kromě toho společnost po mnoho let zavedla diverzifikovaný dodavatelský systém a dopad lokálních epidemií na bezpečnost dodavatelského řetězce byl omezený.

Visionox: Epidemie nebude mít významný dopad na produkci a provoz společnosti

V oznámení zveřejněném 4. února společnost Visionox uvedla, že průmysl společnosti je průmysl zobrazovacích panelů, výrobní proces je jedinečný a výrobní linka musí nepřetržitě fungovat po celý rok. V průběhu jarního festivalu výrobní linka společnosti pokračovala ve výrobě řádným způsobem v souladu s plánem výroby a včas informovala příslušná vládní oddělení o postupu výroby a opatřeních pro kontrolu reakce na epidemickou situaci. V současné době může zásoba surovin výrobních linek společnosti vyhovovat současným výrobním potřebám.


Zároveň v reakci na dočasný nedostatek surovin, který může nastat v budoucnu zasaženém epidemií, společnost také zajišťuje dodávky surovin a operace na výrobní lince aktivním koordinováním dodavatelů a logistických kanálů a úpravou výrobních strategií. . Epidemie nezpůsobí produkci a provoz společnosti Velký vliv.

Shentianma: Zásoby materiálu mohou uspokojit současné potřeby výroby a následný dopad zatím nelze určit

Shenzhen Tianma na 4. místě oznámila, že podle charakteristik odvětví a poptávky na trhu si výrobní linka společnosti udržovala nepřetržitou výrobu a provoz během jarního festivalu.

Na druhou stranu společnost poukázala na to, že výrobní základna společnosti Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., dceřiné společnosti společnosti Wuhan Tianma Microelectronics Co., Ltd., představuje asi 20% celkové výrobní kapacity. V krátkodobém horizontu čelí logistika, návrat zaměstnanců a dodávky některých surovin určitým tlakům.

Současně, v reakci na otázku materiálové inventury, Chi Yunfeng, osoba pověřená operačním střediskem Shenzhen Tianma, uvedla, že ze současné situace může materiální inventář společnosti vyhovět současným a určitým výrobním potřebám. Společnost také aktivně koordinovala logistické kanály s dodavateli. Vyjednává, žádá o podporu od příslušných orgánů atd. A snaží se zajistit, aby následné suroviny vstupovaly na trh na vyžádání. Společnost věnuje velkou pozornost změnám v epidemické situaci a udržuje hladkou komunikaci s partnery v dodavatelském řetězci proti proudu a včasně upravuje a reaguje na dodavatelský řetězec.

Chi Yunfeng zdůraznil, že epidemie je celostátní a průmyslové řetězce proti proudu a po proudu byly do jisté míry ovlivněny. Výrobní linky společnosti pokračovaly ve výrobě a provozu během jarního festivalu. Prostřednictvím alokace výrobní kapacity různých základních realitních linek může dodávka modulových dodávek Schopnosti uspokojit stávající potřeby zákazníků.

Za zmínku stojí, že jako hlavní dodavatel zobrazovacích obrazovek pro různé léčivé přípravky od vypuknutí epidemie zvýšili příslušní zákazníci Shenzhen Tianma poptávku a některé produkty naléhavě potřebovali. V tomto ohledu Shenzhen Tianma uvedla, že od přijetí aktuálních objednávek postačují objednávky zákazníků a nebyly přijaty žádné úpravy pro snížení objednávek nebo snížení. V současné době je epidemická situace stále v procesu vývoje a změn. Následný dopad na průmysl zatím nelze určit. Faktory, které určují, zda jsou změny proti směru nebo proti směru toku větší, je třeba provést zvláštní posouzení na základě skutečných změn, které následují.

TCL Huaxing: Některé výrobní materiály, které jsou postiženy epidemií, mohou mít krátkodobé zpoždění

2. TCL Group vydala oznámení o reakci společnosti na nové ohnisko koronaviry v roce 2019.

Ve svém oznámení TCL uvedla, že továrny Huaxing t3 a t4, které vyrábějí malé a střední výrobky, se nacházejí ve Wu-chanu. Během jarního festivalu byla naplánována výroba a provoz a současné přepravní kanály pro hotové výrobky jsou normální.

V současné době může materiální inventář společnosti vyhovět současným výrobním potřebám, ale vzhledem k epidemické situaci může mít dodávky některých výrobních materiálů krátkodobé zpoždění v důsledku faktorů, jako je opožděné obnovení práce ze strany dodavatelů a špatná logistika. Společnost aktivně koordinovala logistické kanály a sjednávala záruky se strategickými dodavateli. Způsob, jak posunout materiály na trh podle potřeby. Společnost včas přizpůsobí své výrobní a provozní strategie v závislosti na epidemické situaci a změnách na trhu.

Sharp: Dopad se rozšiřuje, zváží přesun výroby z Číny

Sharp, jeden z dodavatelů obrazovek pro iPhone, nedávno uvedl, že pokud se dopad rozšíří, bude uvažovat o přesunu výroby z Číny.

Viceprezident Sharpu Masaki Nomura uvedl ve finanční zprávě, že pokud bude dopad epidemie pneumonie ve Wu-chanu prodloužen, zváží přesun výroby z Číny do jiných regionů.

Dřívější zprávy o trhu poukazovaly na to, že Sharp plánuje postavit největší továrnu na LCD panely v Guangdongu. Očekává se, že celková investice dosáhne 1 bilionu jenů. Očekává se, že projekt bude zahájen v roce 2020. Nyní se zdá, že je to plné neznámých.

Innolux: Rostlina pevniny nebyla spuštěna, nelze předpovědět

Rozumí se, že továrna panelů Innolux na Tchaj-wanu v Číně zřídila továrny v Nanjing a Ningbo, ale ještě nezačala.

Innolux Nanjing je továrna na zadní panely pro malé a střední panely, zatímco Ningbo je továrna na moduly pro IT a automobilové výrobky. Se zintenzivněním nové epidemie korunového viru zavedly Nanjing i Ningbo uzavřenou komunitní správu. Innolux poukázal na to, že jelikož tyto dvě továrny spolupracují s politikou jarní prázdniny na pevnině, dosud nezačaly s výstavbou, takže není možné provádět předpovědi dopadu. .

AUO: Pokud epidemická situace nebude z krátkodobého hlediska kontrolována, bude mít větší dopad na následnou výkonnost

Nedávno AUO, další výrobce panelů na Tchaj-wanu, uvedl, že ačkoli továrna AUO v pevninské Číně nebyla během jarního festivalu uzavřena a stále existuje inventář, který uspokojí potřeby trhu, stále čelí dodavatelům, zákazníkům, kteří neobnovili práci, a místní samosprávy po celé zemi. Tři hlavní výzvy, včetně přísné kontroly.

Předseda a generální ředitel AUO Peng Shuanglang na 6. francouzské tiskové konferenci zdůraznil, že AUO má výrobní základny v Suzhou, Kunshan a Xiamen. Udržuje produkci během Jarního festivalu a nedochází k žádné odstávce, takže není problém s obnovením práce. Zpoždění v obnovení práce dodavatelů a zákazníků, spojené s dopadem dopravy, však bude mít dopad na suroviny, hotové výrobky, výrobu a přepravu a prodej. Pokud epidemická situace nebude z krátkodobého hlediska kontrolována, budou materiály a přepravní podmínky nepravidelné a budou ukotveny. Pokles má velký dopad.

Lze říci, že náhlá epidemická situace se dále šířila a továrny a výrobní linky v postižených oblastech byly více či méně zasaženy. V krátkodobém horizontu to pomůže výrobcům panelů odstranit zásoby a zmírnit nadměrnou nabídku na trhu. Současně je také dobrým fenoménem pro dodavatele panelů, aby přestali klesat a obnovovali ceny panelů; Pokud však epidemie nebude z krátkodobého hlediska účinně kontrolována, očekává se, že výrobní operace budou ovlivněny po dlouhou dobu, a dodavatelský řetězec může dokonce čelit nedostatkům, což se nevyhnutelně zrychlí. Průmysl je zamíchán a průmysl panelů pravděpodobně vstoupí do příští „studené zimy“. Z tohoto důvodu musíme aktivně reagovat na prevenci a kontrolu nad epidemií a minimalizovat poškození, než můžeme vyřešit okamžitou potřebu.