Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Jaký je „datově orientovaný“ způsob, jak dát Intelu odpověď?

Jak strategicky nasazovat podniky v éře zaměřené na data, jak kopat hluboko do hodnoty dat. To je výzva, které musí každý podnik čelit. Dne 6. srpna uspořádala společnost Intel v Pekingu setkání Xeon Strong Scalable Platform User Sharing Sharing Meeting, představující strategické myšlení společnosti Intel v této záležitosti a sdílet je prostřednictvím čtvrtého paradigmatu, Jinshanyun, Haixin Kejin, Ningde Times a dalších zákazníků. Osvědčené postupy v oblasti analýzy dat, cloudových služeb, umělé inteligence a inteligentní výroby.

Podle paní Liang Yali, generální ředitelky společnosti Intel Corporation Industry Solutions Group China, dochází k průmyslovým změnám zaměřeným na data. Zejména v posledních dvou letech představovalo celkové množství celosvětově generovaných údajů 90% všech dosud vydaných údajů. Bohužel pouze malé procento údajů je ve skutečnosti analyzováno a zveřejněno. "V éře zaměřené na údaje je pro podniky naléhavý problém, jak rychle získat informace a dosáhnout růstu hodnoty." Liang Yali řekl: „Intel se zavazuje k budování výkonných, stabilních, spolehlivých a efektivních produktů zaměřených na data. Spojte se, abyste splnili požadavky na pracovní vytížení různých průmyslových odvětví a scénářů aplikací, pomozte podnikům zlepšit jejich základní konkurenční výhody a poté zmocněte transformaci a upgrade Baibai Industry. & Quot;

Paní Liang Yali, generální ředitelka společnosti Intel Industry Solutions Group China

Intel postavil trojku pro moderní datové centrum. Za prvé, bezpečný výpočet dat je středem datového centra. Škálovatelné procesory Intel® Xeon® 2. generace jsou navrženy pro inovace v oblasti modernizace datových center, které zlepšují provozní efektivitu celé řady infrastruktur, podnikových aplikací a aplikací technických výpočtů, aby se zvýšily celkové náklady na vlastnictví (TCO) a zvýšila produktivita uživatelů. Ve srovnání s předchozí generací se systémy postavené na procesorech Xeon druhé generace zaměřují na budování agilnějších služeb a průlomových schopností.

Za druhé, datová centra potřebují silnější možnosti ukládání dat. Zde se hodí technologie AuroraTM. Trvalá paměť datového centra Intel® AoTengTM kombinuje vysokou kapacitu, hospodárnost a trvanlivost bezprecedentním způsobem, aby se minimalizovala vysoká latence získávání dat ze systémového úložiště.

A konečně datová centra vyžadují rychlejší přenos dat. Z tohoto důvodu společnost Intel poskytuje řadu technologií představovaných křemíkovými fotony, které mohou výrazně zlepšit kapacitu přenosu dat a vyřešit problém s přenosem.

Liang Yali dospěl k závěru: „Technologie produktů Intel zaměřená na data je navržena tak, aby společnostem pomohla dosáhnout rychlejšího přenosu dat, silnějšího úložiště a dalšího zpracování založeného na optimalizovaných řešeních, a získat tak informace o datech, vytvářet obchodní hodnotu a dosáhnout upgradu.“

Na konferenci představili ředitelé čtvrtého paradigmatu a Jinshan Cloud, jak vybudovat podnikový integrační systém AI softwaru a hardwaru založený na druhé generaci škálovatelného procesoru Intel Xeon a řešení paměti a úložiště datových center Intel AoTeng. Holé kovové výrobky, které splňují potřeby použití více scénářů a optimalizují přidělování zdrojů.

Čtvrtý paradigma samostatně vyvinutý software a hardwarová integrace integračního systému AI SageOne, díky kombinaci škálovatelné platformy Intel Xeon a trvalé paměti Intel AoTeng, je výkon daleko před běžným průmyslovým rámcem. Jinshan Cloud vytvořil distribuovaný nainstalovaný cluster. Na základě procesoru Intel Xeon Gold a trvalé paměti AoTeng lze rychlost nasazení zvýšit na 20 minut, aby se dokončil úkol 1000 systémů automatické instalace fyzického stroje.

Ve stejném období se o své případy podělili také zástupci z období Ningde a Haixin Kejin. Výrobní linka v éře Ningde byla systémem back-end hluboce znepokojena. Po výměně produktů založených na škálovatelné platformě Intel Xeon bylo zkráceno prostoje a zdvojnásobeno množství dat. Haixin Kejin používá procesor Intel Xeon Gold 6240 a kombinaci trvalé perzistentní paměti Intel AoTeng, díky čemuž je jeho řešení vhodnější pro scénáře, jako je rozpoznávání funkcí otisku dlaní s velkou kapacitou databáze a několikanásobné uložení otisku prstu.

Je třeba zmínit, že se zástupci společností Dell, Xinhua San, Huawei, Inspur, Lenovo, Zhongke Shuguang, ZTE a dalších společností zúčastnili konference, aby byli svědky a poslouchali produktové portfolio produktů Intel zaměřené na propagaci tohoto odvětví. Inovace, urychlují úžasnou praxi digitální ekonomiky.