Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Na konci měsíce oznámil hlavní technologický ředitel ARM odchod do důchodu, který je na pozici téměř 20 let

Podle zpráv ze zahraničních médií Mike Muller, spoluzakladatel a vedoucí technologického důstojníka britské společnosti pro návrh čipů ARMHoldings, oznámil, že na konci září odejde do důchodu, což znamená konec éry vedené návrhářem čipů.

Web ARM ukazuje, že Mullerovi je 60 let a téměř 20 let je hlavním technologickým ředitelem společnosti. Mluvčí společnosti uvedl, že není jasné, kdo jej nahradí.

ARM je největší britskou technologickou společností kótovanou na burze, která vybírá licenční poplatky od společností, jako jsou Apple a Samsung. Japonská miliardářka MasayoshiSon's Softbank Group utratila v roce 2016 32 miliard dolarů, aby ji získala a přeměnila v rychle rostoucí startup, podobně jako jiné investiční cíle Softbank.

Sun Zhengyi řekl, že doufá, že v příštích pěti letech znovu uvede ARM. Generální ředitel společnosti Simon Segars rovněž uvedl, že ARM investuje značné prostředky do špičkových výpočetních systémů a je jádrem autonomní technologie řízení.