Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Akvizice Matsushita Semiconductor, New Tang Jiao Youjun: Jedna ze synergií v baterii

Továrna na výrobu mikrokontrolérů (MCU) Nuvoton uspořádala 6. schůzi mimořádných akcionářů. V reakci na 100% akvizici japonského podniku Matsushita Semiconductor (PSCS) řekl ředitel společnosti Nuvoton a předseda představenstva společnosti Winbond Electronics Jiao Youjun, že v budoucnu může kromě stávající produktové technologie také pomoci společnosti Nuvoton ve vývoji bateriových produktů. linky, což je považováno za velkou operační hybnost.

"Slunce existuje pouze během dne a vítr ne vždy fouká, ale nyní všechno potřebuje elektřinu." Jiao Youjun zdůraznil význam baterií v budoucích aplikacích, jako jsou 5G, AI a automobily s vlastním pohonem. Ve třetím čtvrtletí letošního roku činí světový tržní podíl baterií pro elektromobily Panasonic na 24,6% a je druhým největším výrobcem na světě. Jiao Youjun uvedl, že Panasonic má docela kompletní znalosti o bateriovém systému, včetně informací o zákaznících, jako jsou technologie, dodavatelský řetězec a aplikační strana. Toto je jedna z synergií fúzí a akvizic, které očekává.

Odhalil, že NTT a Panasonic jsou v kontaktu asi půl roku. Obě strany mají podobnou obchodní filozofii a hodnoty. Mají také 6palcovou destičku. Mají také univerzální MCU, cloudové zabezpečení a inteligentní domácí technologie. Proto budou mít v budoucnu existující produkty v NTD. Rovněž budou mít multiplikační účinky online a trh aplikací se bude dále rozšiřovat.

Dodal, že inženýři PSCS mají mnohaleté zkušenosti s výzkumem a vývojem. Po dokončení akvizice v budoucnu nevzniknou žádné problémy s přizpůsobením pracovní síly. V současné době uvažují pouze o tom, jak přimět inženýry, aby si plně uvědomili hodnotu. Závod PSCS má 6 palců a je vybaven technologií křemíku (Si) a nitridu gallia (GaN). Vstoupí v budoucnu na složený polovodičový trh? Jiao Youjun konzervativně zdůraznil, že toto podnikání bude zachováno.

V loňském roce však společnost PSCS utrpěla provozní ztrátu 23,5 miliardy jenů. Jiao Youjun řekl, že pokud se současná finanční zpráva společnosti Panasonic použije k odhadu tržního výhledu, bude zkreslena. Ačkoli akvizice bude mít skutečně dopad na zisky společnosti Nuvoton, bude-li rychlost změny dostatečně rychlá, dopad bude omezený. Možná lze obnovit 2 roky.

Za účelem obohacení provozního kapitálu společnost Nuvoton také diskutovala v případě, že se mimořádní akcionáři setkali s otázkou zvýšení peněžního kapitálu za účelem vydání kmenových akcií k účasti na vydávání zahraničních depozitních certifikátů. Počet vydaných akcií je omezen na 150 milionů akcií.