Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Aktivně se připravoval na 5G, Qualcomm utratil 3,1 miliardy dolarů na nákup RF360 Holdings

Společnost Qualcomm 17. května oznámila, že dokončila akvizici zbývajících akcií společnosti RF360 Holdings Singapore Ltd. Společnost Qualcomm uvedla, že se jedná o další důležitý milník v rozvržení strategie 5G a vedoucím odvětví. Díky akvizici získala společnost Qualcomm více než 20 let zkušeností v oblasti technologie související s RF front-end (RFFE) filtrací. V budoucnu můžeme zákazníkům poskytnout kompletní end-to-end řešení od datových strojů po antény.

Qualcomm odhalil, že v srpnu letošního roku měla společnost TDK Electronics (dříve EPCOS) ve zbývajících podílech společného podniku ocenění 1,15 miliardy USD. Celková kupní cena činila přibližně 3,1 miliardy RMB, včetně počáteční investice. Platby TDK a rozvojové závazky založené na prodeji společného podniku.

Rozumí se, že RF360 je společný podnik mezi Qualcomm a TDK. Společný podnik dříve spolupracoval s Qualcomm Technology při výrobě RF front-end filtrů na podporu Qualcomm Technologies při poskytování kompletních front-end řešení 4G / 5G RF.

Prezident společnosti Qualcomm Cristiano Amon uvedl, že naším předchozím společným podnikem bylo zdokonalení front-end řešení společnosti Qualcomm a umožnění společnosti Qualcomm poskytovat skutečně kompletní řešení pro ekosystém mobilních zařízení. Tohoto cíle bylo nyní dosaženo.

Zdůraznil také, že na celém světě je navrženo více než 150 produktů, které využívají řešení Qualcomm 5G. Téměř všechny produkty používají datové stroje Snapdragon 5G a systémy RF. Jsem velmi rád, že zaměstnanci společného podniku se oficiálně připojili k Qualcomm a stali se důležitými členy front-end týmu společnosti RF. Těšíme se na pokračující spolupráci v budoucnu, nechte Qualcomm zrychlit do světa propojeného 5G a poskytnout více inovací.

Po dokončení akvizice poskytuje Snapdragon 5G modem a RF systém první komerční 5G nové vesmírné zprostředkovatele na světě pod 6 GHz (sub-6 GHz) a milimetrovými vlnami (mmWave) a integrované zesilovače, filtry, multiplex, anténa seřízení, nízkošumový zesilovač (LNA), přepínací komponenty a sledování paketů.

Qualcomm zmínil, že druhé generace RF front-end řešení v portfoliu 5G bude dále podporovat OEM k rychlému a rozsáhlému návrhu a zavádění 5G multimodových zařízení, která jsou tenká, výkonná a energeticky efektivní. Technologické inovace, jako je sledování širokopásmových paketů a adaptivní nastavení antény, kombinují data a RF front-endy, aby poskytly špičkový výkon 4G / 5G, rychlost přenosu dat a pokrytí a nové spektrum a 5G. Vyšší složitost větší šířky pásma.