Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple A13 porazil nový čip Huawei, což je úžasný zasvěcenec

Proces 7-nanometrů TSMC je velmi plynulý a přitahuje zákazníky s velkými penězi k získání objednávek. Čip Kirin 990 od společnosti Huawei získává nejnovější 7-nanometrový proces EUV. Film Apple A13 má velkou nehodu, používá pouze obecný 7-nanometrový proces, s pokročilým procesem. Z technického hlediska by výkon Kirin 990 měl být silný proti Apple A13, neočekával jsem, že se potká A13, není proces EUV 7-nanometrů silný?

TechWeb informoval, že Kirin 990, který byl vysoce očekávaný, používal nejnovější 7-nanometr EUV, ale díky vlivu integrovaného 5G nemohla být spotřeba energie příliš vysoká a konečný výkon byl u Apple A13 stále ztracen.

Pokud jde o Apple A13, proč používat pouze obecný 7nm proces? Na trhu existují dva druhy výroků. Zaprvé, cena procesu 7-nanometru EUV TSMC je příliš vysoká. Tržby společnosti Apple za uplynulý rok byly spojeny se skutečností, že prodej mobilních telefonů byl příliš drahý. Za účelem úspory nákladů byl proces EUV ukončen. Dalším vysvětlením bylo, že kapacita 7V nm EUMC TSMC byla nedostatečná. Se spoluprací s TSMC po mnoho let, Apple, největší zákazník, je nepravděpodobné, že tlačit objednávku, takže to není rozumné.

Podle zprávy mají pouze TSMC a Samsung výrobní linky EUV se 7 nanometry. I když nový procesor Samsung Exynos 9825 přijímá 7-nanometrový EUV, jeho výkon je vázán pouze na Qualcomm Snapdragon 855. Kromě toho Samsung také zlomil 7-nanometrový výnos EUV. Nedostatečné problémy, takže vynikající výkon a výtěžnost EUV TSMC v 7nm stále dominuje vedoucí pozice. Příští rok vstoupí do procesu 5nm a TSMC vydá další vlnu zákazníků, aby zboží chytili.