Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Vylepšená kvalita obrazu! Společnost Toshiba Image plánuje spuštění televizní televize s motorem Regza s 8 k

Podle mediální sítě IT dnes společnost Toshiba Imaging Solutions oznámila, že vyvíjí televizi s motorem 8 000 Regza. Samotný motor je kompatibilní s různými zařízeními 8K, jako jsou organické EL a tekuté krystaly.

To je hlásil, že v nadcházející Qingshui Daisuke zpožděné výstavy fotografií "Světlo v", bude produkt použit k zobrazení 8K práce pomocí zpožděné fotografie. Tato práce bude také použita jako propagační video Regza.

Podle Yamashita Miyuki, ředitelky oddělení vývoje audiovizuálních technologií společnosti Toshiba Imaging Solutions, je jejich cílem dosáhnout nejvyšší kvality na světě pomocí technologie super-rozlišení pro zpracování obrazu a videa a reprodukci přirozené kvality obrazu.

Pokud jde o budoucí směr výzkumu společnosti Regza, společnost Toshiba Image uvedla, že studuje nové technologie pro připojení motorů pro zpracování obrazu k cloudu. "Ačkoli se způsob používání AI k úpravě kvality obrazu neustále vyvíjí, jsme si jistější v cloudové technologii a v technologii úpravy kvality obrazu bude další skok."

Motor 8K REGZA je nejen kompatibilní s organickými EL a tekutými krystaly, ale v budoucnu může být také použit pro vysoce kvalitní zpracování motoru REGZA 4K.

Datum uvedení televizoru s motorem 8 000 Regza zatím není jasné.