Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Říká se, že společnost Samsung vytvořila pokročilé výrobní linky pro zařízení mimo USA se souvisejícími výrobci v Evropě a Japonsku!

Dříve se uvádělo, že Huawei se pokoušel přesvědčit Samsung a TSMC, aby vybudovaly moderní výrobní linku s využitím zařízení mimo USA, a tato dvě hlavní výzva tuto žádost již obdržela.

Podle nejnovější zprávy z dnešních technologických novinek společnost Samsung již vybudovala malou výrobní linku pro pokročilé technologie a zařízení mimo USA s příbuznými výrobci v Evropě a Japonsku a v současné době prochází testováním.

Pokud jde o důvod, proč společnost Samsung zavedla tento ne-americký technologický a technologický průmysl, trh to interpretoval jako snahu společnosti Samsung aktivně získat výhodu ostatních zákazníků. Relevantní účastníci trhu však v současné době nejsou optimističtí, že společnost Samsung v této fázi poruší americká omezení a pomůže společnosti Huawei při výrobě.

Dříve známý analytik Lu Xingzhi jednou řekl, že s ohledem na to, že se TSMC vyhne zasažení Spojenými státy, by měla TSMC silně podporovat dodavatele ne-amerických polovodičových materiálů a zařízení, aby sloužili zákazníkům mimo USA. Zdá se, že takové myšlenky v tomto odvětví vytvářejí konsenzus.

Zpráva také poukázala na to, že v současné době se říká, že MediaTek je interně nakloněn dodávat USA k exportnímu schválení, aby se v tomto citlivém okamžiku nestal terčem šípů.

Ve skutečnosti, podle lidí v dodavatelském řetězci, i když se Huawei v poslední době stále více přiblíží MediaTek a pronikání levných čipů mobilních telefonů MediaTek také vzrostlo, ale je to ovlivněno novým zákazem v USA, Huawei odhady Čipy, které byly na skladě po dobu 8 měsíců až 1 roku, nejsou v krátkodobém nákupu od společnosti MediaTek vysoké. Kromě toho budou produkty, které Huawei původně očekával, že budou spolupracovat s MediaTek v roce 2020, ve druhé polovině roku nízké a střední nízké. Konečné výrobky. Z krátkodobého hlediska má proto na objednávky MediaTek omezený příspěvek. Proto v tuto chvíli MediaTek stále upřednostňuje žádost o povolení Spojených států, aby se předešlo problémům v citlivých okamžicích.