Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Melexis vybírá PDF Cloud pro analýzu výroby polovodičů

PDF Solutions je předním dodavatelem diferencovaných datových a analytických řešení pro globální polovodičový a elektronický průmysl. Dne 6. ledna 2021 oznámila, že společnost Melexis, globální dodavatel inovativních mikroelektronických řešení, založila pět výrobních základen a platforma Exensio®Analytics je nasazena na PDF Cloud s více než 1000 testovacími zařízeními pro podporu více než 500 uživatelů po celém světě.

Za posledních pět let dosáhla společnost Melexis značných výnosů a růstu produktů ve svých hlavních tržních oblastech (včetně automobilových, průmyslových, lékařských a inteligentních aplikací). S nárůstem počtu a celkového množství produktů se významně zvýšila také velikost produktových dat. Pouze odpovídajícím zdokonalením schopnosti komplexní analýzy lze dosáhnout neustálého zlepšování výstupu a kvality produktu.

Společnost Melexis se rozhodla migrovat své stávající analytické produkty do Exensio® Fabless Manufacturing Analytics v PDF Cloudu. To poskytuje jejich technikům prostředí, které lze snadno rozšířit podle jejich potřeb a vyššího výkonu. Tým produktového inženýrství Melexis má navíc specifické analytické požadavky, které je třeba řešit při migraci do cloudu. Flexibilita a možnosti rychlého přizpůsobení poskytované cloudovým prostředím PDF jsou klíčové faktory, které umožňují řešením PDF vyhovět všem technickým potřebám společnosti Melexis.

Produktový manažer Melexis Quality Improvement Gino Nys řekl: „Platforma Exensio® Fabless, zejména modul Manufacturing Analytics, skutečně pomohla prolomit datové bariéry v Melexis.“ Řešení PDF mohou poskytnout specifické požadavky, které potřebujeme, pomocí přizpůsobených šablon v prostředí Exensio®. Analýza. Umožňuje nám efektivně najít více příležitostí ke snížení nákladů na výnosy a nákladů na testování. "

Marc Collignon, hlavní obchodní analytik IT ve společnosti Melexis, uvedl: „PDF Cloud je jednou z prvních hlavních analytických platforem, které jsme přesunuli do Melexis.“ „Dokázali jsme integrovat PDF Cloud s našimi zdroji dat a naší vlastní platformou. Z pohledu správy dat infrastruktura PDF Cloud výrazně snižuje pracovní zátěž IT.“

„Melexis je jedním z dlouhodobých zákazníků společnosti Exensio® Fabless Manufacturing Analytics. Jsme velmi potěšeni jeho úspěchem s PDF Cloud,“ řekl Said Akar, viceprezident a generální ředitel PDF Solutions Exensio® Analytics Group. „Výhody migrace společnosti Melexis na cloud jsou velmi atraktivní pro všechny naše zákazníky v oblasti polovodičů a elektronických produktů. PDF Cloud může dosáhnout nižších celkových nákladů na vlastnictví, rychlejšího zavádění nových funkcí a vyššího výkonu a kapacity analýzy. tyto výhody se časem zvyšují, což vede k vyšší návratnosti investic pro naše zákazníky. “

O řešeních PDF

Jako lídr v oblasti pokročilé analýzy dat, strojového učení a konektivity zařízení poskytuje PDF Solutions komplexní end-to-end platformu pro inteligentní výrobní konektivitu, sběr a správu dat a analýzu strojového učení pro polovodičové a elektronické ekosystémy, což umožňuje společnostem zlepšit výstup, kvalita a spolehlivost po celou dobu životnosti produktu. Polovodičové společnosti všech velikostí po celém světě se spoléhají na platformy Exensio® a Cimetrix Sapience®, které se připojují, shromažďují, monitorují a analyzují jakýkoli objem dat, aby podpořily efektivní hromadnou výrobu s vysokým ziskem.

Společnost PDF Solutions má sídlo v Santa Claře v Kalifornii a působí v Kanadě, Číně, Francii, Německu, Itálii, Japonsku, Jižní Koreji, Singapuru a na Tchaj-wanu.