Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Společnost Renesas Electronics uvádí na trh startovací sadu MCU RX23E-A MCU

24. března společnost Renesas Electronics Corporation, přední světový poskytovatel řešení v oblasti polovodičů, oznámila spuštění nové sady Renesas Solutions Starter Kit (RSSK) pro inženýry používající 32bitové mikrokontroléry RX23E-A (MCU). MCU má špičkovou úroveň vysoce přesného analogového rozhraní frontend (AFE). RX23E-ARSSK integruje optimalizovaný hardware, software a nástroje, které lze použít k vyhodnocení vestavěného vysoce přesného 24bitového delta sigma (ΣΣ) A / D převodníku. I když zákazníci nemají profesionální vývojové zkušenosti s AFE, mohou přes RSSK přesně vyhodnotit analogový výkon na úrovni nanovoltů (nV), čímž se sníží pracovní zátěž při vývoji a zkrátí se doba potřebná k uvedení produktu na trh.

„RX23E-A pro průmyslové IoT senzory je jednočipové řešení, které integruje vysoce přesné AFE a může dosáhnout přesnosti méně než 0,1% bez kalibrace,“ řekl DarylKhoo, viceprezident marketingu pro obchodní jednotku IoT Platform společnosti Renesas . Nová sada řešení poskytuje pohodlný způsob pro uživatele, kteří potřebují vyhodnotit a kalibrovat širokou škálu senzorů, což zkracuje čas potřebný k vývoji vysoce přesného snímacího zařízení. "

Od návrhu zkušební desky k vývoji softwaru vyžaduje vyhodnocení vysoce přesného analogového výkonu silný vývoj analogů a odborné znalosti v oblasti designu. Kromě toho, pokud nelze dosáhnout požadovaných funkcí, bude ladění chyb a analýza velmi časově náročné, což znesnadní uvedení výrobku na trh včas.

Nová zkušební deska RSSK je navržena tak, aby optimalizovala hodnocení RX23E-AAFE. Může přesně vyhodnotit vlastnosti 24bitového převodníku A / A / D bez ohledu na úroveň analogového vývoje uživatele. Vyhodnocovací deska je vybavena zásuvnými svorkovnicemi pro připojení různých senzorů bez pájení. Je vybaven konektorem termočlánku (teplotní senzor) a referenčním kompenzačním obvodem, který je nutný pro měření termočlánku. Uživatelé mohou zahájit vyhodnocení okamžitě odkazem na poznámky k aplikacím týkajícím se termočlánků a měření hmotnosti (oba si lze stáhnout z webové stránky Renesas), čímž se zkrátí čas potřebný k vývoji senzorových zařízení IoT.

Uživatelé mohou zadávat a měnit různá nastavení parametrů AFE a A / D převaděče pomocí nástrojů grafického uživatelského rozhraní (GUI) soupravy a zobrazovat výsledky převodu A / D ve formě grafů a histogramů, což zjednodušuje hodnocení systému. vztahující se k simulačním charakteristikám. S pomocí GUI mohou uživatelé zobrazit výsledky A / D převodu v reálném čase, stejně jako pomocí osciloskopu.

Hodnotící deska může být také připojena k emulátoru pro vývoj uživatelských aplikací. Počítače využívající připojení USB mohou být použity pro vyhodnocení a vývoj softwaru. Vyhodnocovací deska obsahuje integrované obvody ovladačů RS485 a CAN, které jsou široce používány v průmyslovém vybavení, a mohou být použity k vývoji aplikací, které podporují standardy průmyslové sítě.

O skupině produktů RX23E-A

Skupina produktů RX23E-A je vybavena 32bitovou MCU, podporuje DSP / FPU, pracovní frekvence je 32MHz, vestavěný AFE, který může dosáhnout přesnosti měření 0,1% bez kalibrace. Integrovaný převodník A / A / A má maximální efektivní rozlišení 23,6 bitů a jediný čip může realizovat analogový výkon, kterého lze dosáhnout pouze pomocí MCU, vyhrazeného A / D převodníku nebo vysoce přesného operačního zesilovače v minulost. Produktová skupina RX23E-AMCU byla uvedena na trh v květnu 2019 a byla široce používána v průmyslových aplikacích, jako jsou regulátory teploty, snímače zatížení a senzorové moduly tenzometrů.

O průmyslových řešeních Renesas

Společnost Renesas nabízí několik MCU s vylepšenými analogovými funkcemi pro různé snímací systémy. Skupina produktů RA2A1MCU je založena na 32bitovém jádru Arm; skupina produktů Renesas SynergyTMS1JAMCU má pokročilé analogové funkce a integrované bezpečnostní funkce, které se ideálně hodí pro nízkoenergetické a citlivé průmyslové aplikace IoT senzorů. Společnost Renesas také nabízí 16bitovou skupinu MCU RL78 / I1E MCU s integrovanými 24bitovými převodníky ΣΣA / D. Jeho malý čtvercový balíček o velikosti 4 mm je ideální pro kompaktní tlakové senzory a kompaktní průtokové senzory. Kromě MCU nabízí Renesas také celou řadu senzorických produktů, včetně teplotních senzorů a senzorů průtoku a komunikačních integrovaných obvodů podporujících standardy jako IO-Link, RS485 a AS-i. Tato systémová řešení senzorů pomohou urychlit začlenění průmyslového vybavení do rámce IoT.