Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Společnost Samsung uvedla, že nebude uměle omezovat plán kapacity paměti pro vybudování továrny EUV na 7m

Ačkoli Japonsko zahájilo minulý víkend druhou vlnu zakázaných korejských objednávek, očekává se, že až 857 důležitých materiálů bude podléhat regulačním omezením na korejský vývoz, což může mít vliv na výrobu polovodičů korejských společností, ale zdá se, že Samsung nezastaví v polovodičovém poli. Rozšíření.

V oblasti flash paměti, paměti a dalších paměťových čipů vydala minulý týden čtvrtletní zpráva o výnosech Samsungu Q2, provozní zisk klesl o 53%, hlavně kvůli poklesu ceny paměti, tento trend se nezměnil, Samsung uvedl, že druhá polovina letošní paměti Inventář čipu bude klesat, ale ve vnějším prostředí stále existuje mnoho nejasností a je těžké předvídat, jak rychle bude inventář klesat.

V červenci se cena kontraktu paměti opět snížila o 10%, ale spotová cena vzrostla o 24%, ale společnost Samsung uvedla, že je stále obtížné říci, zda zvýšení spotové ceny může ovlivnit dlouhodobou cenu kontraktu.

Vzhledem k tomu, že ceny paměti a flash paměti již několik čtvrtletí klesaly, prudce poklesly příjmy výrobců čipů pro ukládání dat. Micron a SK Hynix již dříve přijaly taková opatření, jako je snížení produkce, které má vliv na nabídku a poptávku na trhu. Samsung je však v tomto ohledu opatrný. Vedení společnosti uvedlo, že nebude uměle snižovat výrobu, ale výroba čipů Samsung bude fungovat pružně, aby včas reagovala na změny v nabídce a poptávce na trhu.

Pokud jde o logický čip, společnost Samsung uvedla, že 7nm výrobní linka EUV pevnosti Hwaseong v Jižní Koreji bude sériově vyráběna v první polovině roku 2020. Společnost také plánuje postavit další 7nm závod EUV s cílem rozšířit svou 7nm kapacitu. V této oblasti TSMC již sériově vyráběl 7nm proces déle než jeden rok. Končíme.