Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Očekává se, že se výnosy z polovodičového průmyslu sníží o téměř 13% ročně, očekává se, že 5G zvrátí situaci

Podle nejnovějších údajů z průzkumu trhu IHS Markit bude celosvětový prodej polovodičového průmyslu v roce 2019 téměř o 13% nižší než v loňském roce, analytici se však domnívají, že se očekává, že to 5G zvrátí.



IHS Markit | Vedoucí výroby polovodičů Len Jelinek ve zprávě uvedl, že při pohledu na historii polovodičového průmyslu je každý pokles na trhu doprovázen příchodem technologických inovací, které mohou vždy stimulovat podstatné zvýšení poptávky na trhu.

Dodal, že v minulosti se objevil World Wide Web, spuštění iPhonu atd., A dalších 5G zaujme místo v těchto inovacích a dopad 5G výrazně přesáhne rozsah technologie průmyslu a budou ovlivněny všechny aspekty lidské společnosti. vlivy. 5G bude také podporovat nové ekonomické aktivity, které budou řídit růst poptávky po polovodičových čipech.

Společnost IHS Markit dále očekává, že v roce 2020 se globální tržby z polovodičových trhů vrátí, a to z 422,8 miliard amerických dolarů v roce 2019 na 448 miliard amerických dolarů, přičemž se očekává, že tempo růstu dosáhne 5,9%.

V souvislosti s nedávným poklesem světového polovodičového průmyslu se IHS Markit domnívá, že hlavně kvůli celosvětové nabídce polovodičových součástí ceny pamětí DRAM a NAND prudce poklesly.

Současně však řada předpovědí rovněž poukázala na to, že v roce 2019 bude pole postupně klesat a v roce 2020 dojde k oživení prodeje polovodičů.

IHS Markit uvedl, že očekávané zlepšení bude přisuzováno přímo chytrému telefonu 5G. Smartphony jsou největšími spotřebiteli v polovodičovém průmyslu a očekává se, že globální výnosy letos dosáhnou 87,7 miliard dolarů.

Podle názoru IHS Markit, 5G přinese v příštích několika letech stále více a více patrný růst, protože tato technologie podpoří vývoj nových obchodních modelů a povede k transformaci globálního průmyslu a ekonomiky, čímž přinese více do polovodičového průmyslu . Více příležitostí.

IHS Markit ve zprávě také předpověděl, že do roku 2035 bude pouze 5G generovat ekonomickou produkci 1,3 - 1,9 bilionu dolarů - což je téměř ekvivalent k americkým spotřebitelským výdajům na automobily v roce 2016.