Vyberte zemi nebo oblast.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sharp představuje 3 monokrystalické poloříznuté moduly

Japonský gigant Sharp Corporation zahájil sérii monokrystalických fotovoltaických modulů PERC založených na technologii polovičních řezů. V této sérii jsou tři moduly, z nichž všechny používají pět modulů síťové linky, které jsou 330W, 385W a 395W. Sharp tvrdí, že ve srovnání s konkurencí se míra výnosu poločipových modulů Sharpu zvýšila o 3%.

Z těchto tří komponent je nejmenší výkon 330 W, který využívá 120 baterií, účinnost přeměny baterií je 19,5% a celý modul je 19,5 kg, což je vhodné pro průmyslové a komerční scénáře aplikací. Další dva jsou složeny ze 144 článků, které jsou vhodnější pro velké fotovoltaické elektrárny na střechu nebo zemi.

Podle Sharpu mají poloviční řezy ve srovnání se standardními součástmi nižší provozní teploty, což snižuje pravděpodobnost horkých míst a zvyšuje spolehlivost a bezpečnost součástí. Pokud jde o stínovou okluzi, díky jedinečnému designu má lepší anti-okluzivní výkon než běžné komponenty. "I když je horní polovina modulu zakrytá stíny, druhá baterie polovičního modulu může stále produkovat 50% energie."

Pokud jde o nedávnou palbu technologie heterojunkčních baterií, Sharp v souladu s certifikací Japonské laboratoře pro elektrickou bezpečnost a environmentální technologii použila v roce 2018 technologii heterojunction a technologii zpětného kontaktu, aby se baterie prolomila přes 25,09% účinnost přeměny.